Kindl på avkastningen från gården och Jagr: Rides honom, men nu gör grovjobbet

DIREKT FRÅN NEW YORK | Jaromír Jágr slutade göra mål, Florida förlorade slutspelet. Vad är fel med dem? Förra året ändra det vinnande laget alltid fullt ut förstå eller försvarare Jakub Kindl, som led säsongen hemma på gården. “Vi är ett lag, hur vi var förra året. Fortfarande sitter. Men titta inte på det att Jagr har poäng. Spelar bra “, säger han i en intervju för den tjeckiska dagliga Sport quarterback. Laget gick i helgen, Panthers har sedan vunnit två gånger i rad.

Crrr, crrr. Telefonen ringde länge innan honom ur sängen på natten han kunde nå.När ledningen för Florida Panthers efter sköljning 1: 6 i Toronto försökte nå ut till gården Jakubu Kindlovi (29) för att komma förlorare kick, hade tjeckiska försvarare sover. “Jag hade ungefär femton missade samtal”, ler han. I verkligheten är det dock inte helt nöjd. Cirkulärt mönster där mellan det första laget och gårdens förgiftning, han vill vara onödiga varor längtar efter en fast plats på rapporten. Om honom, sade hon på måndag kväll för att vinna 3: 2 på isen ganska Rangers bidrog assist.

Känner du vindicated att väntan var över och slutligen du är på roster kämpade Florida?
“Jag är inte tjugoett, så jag vet den här situationen väl. Men det har inte hänt mig för första gången i sin karriär.Ge mig bara torsdag kväll samtal när jag sover, så jag lindade ruksáček och turnerade bakom laget. För mig är detta inget nytt. Men ja, jag haft. Och jag visste inte om vi går ombord.Slutligen, jag spelade och jag måste säga att jag mår bra. ”

Har du inte orolig att du inte klara sig lika veckan innan, när du Florida drog att matcha med Tampa, du med laget en gång zatrénoval och sedan berätta att du inte kommer att spela eftersom du måste backa?
“det är så…. (Tänker) Jo, det gjorde jag inte kommunicera mycket med vem som helst, även nu, bara ringa mig PR att gå upp, så jag lindade saker och det är allt. Jag ska äntligen spela, jag lärde mig på lördag dagen före det första spelet skridskon i Ottawa. Det är inte mycket trevlig. ”

Vad är delstaten Florida laget hittade dig?Efter torsdag bevattning 1: 6 i Toronto i kabinen var det inte precis roligt, start på säsongen kan du inte måla denna dåliga
“Lyckligtvis var jag i Toronto…(ler).. Det var just den natten, så jag somnade och hade cirka femton missade samtal från klubben. Kanske var det inte mycket…”

Eftersom du vann din ankomst i Ottawa på is Rangers. Stämningen hade förändrats dramatiskt sedan det fortfarande inneha positioner slutspel…
“Nu var det mycket viktigt att vinna! I början av säsongen var det inte bra. Ett spel här vunnit två förlorade. Jag kom hit en hel del nya spelare och allt sitter.Från gården, jag väldigt mycket Florida inte titta, men även nu, när jag började kände jag att vi inte var det Florida som förra året. ”

Förra året pantrarna vaknade skräckslagen, slagen en motståndare efter den andra, är detta fortfarande inte starta. Varför?
“Det är väldigt galen sommar. Vi hade en hel del förändringar kom en ny chef, scouter, ledarskap…Jag var ärligt talat förvånad men också från hur denna lag inte kan. Jag gjorde det själv men kunde inte kontrollera. Det enda jag fokuserar i år var att komma förberedda till lägret.Hur som helst, jag gick rakt ner, men det är affärer. ”

Laget du gick i en tid då journalister och fans föreslagit lösningar form av Jaromíra Jágra som tretton matcher i rad inte gjorde. Orolig så mycket?
“Inte riktigt. Jag och honom talade om det förra veckan när jag brottas med Tampa tittar från läktaren. Jag sa till honom: våren, kommer du köra bra! Det föreföll mig att de känner stor på isen. Han spelar mycket bra. Och inte gjorde? Det är en annan sak och det ser inte alls. Han spelar för laget, göra grovjobbet. Endast förmodligen uppskatta lite eller inte bedöma på grund av honom fortfarande räknar med att avgör matcher.Först nu gör jobbet, som inte syns, men laget är mycket viktigt. “

Just på den runt en hel del att se att bildning saknas skadade Jonathan Huberdeau, eller hur? I Jágrův gård sparkar Aleksander Barkov utan den spelar som förra året…
“Jag håller med. De tre förra året som de normalt pariserhjul! Det är för oss en stor synd att de (Huberdeau) ont. ”

Å andra sidan, du själv måste vara glad nu, eller hur? I det första spelet du spelade nästan arton minuter på is Rangers är tillbaka registreras på mål som avvecklas i Florida 2: 2
“Självklart! Men jag måste säga att det är lite annorlunda tempo.Nere på gården, jag spelade en hel del minuter i detta, jag var nöjd. Men här är ett annat system, och du spelar mot mycket bättre spelare. Ändå tar det att komma in i en rytm. Men det kommer, jag kommer att känna ännu bättre än nu. ”

Just när goalscoring hjälp det såg ut som en hel del förtroende. Offensiv zon på den blå linjen du håller en hel del av sakkunnigt.
“Ja, efter denna händelse, jag var glad. Vi var med Ekblad i två onödiga mål, så olycklig. Särskilt det andra målet, gick han till porten av hans skridskor. Det var synd. Det är därför jag är bakom denna plus och spela ut, bra för oss. “

Nu den viktigaste frågan.Du vet, om du spelar för Florida nästa gång han eller klubben skickar tillbaka till gården?
“Jag vet inte. Hittills har jag talat med dem, men när jag ringde klockan elva på kvällen, om jag kommer för laget till Ottawa när jag sover. Vad som händer härnäst återstår att se…”

minst du lämnar med laget tillbaka till Florida?
” Utanför blåser enorma, förmodligen idag (efter matchen med Rangers) kommer inte kunna flyga alls. Så vi får se. morgonen kan bli annorlunda. “(ler)

Var är alla du har hemma när skytteltrafik mellan Springfield och Sunrise?
“Var är mitt hem? nu i hotell. jag bosatte sig i två veckor i Springfield, sedan flög till Florida bara för en halv dag och tillbaka igen.Nu är jag på topp och jag hoppas att det varar. Det är lite tröttsamt. ”

Förutom exponering för gården för spelare med ambitioner på NHL: s ganska en olägenhet, va?
” Det finns duktiga spelare som kommer säkert NHL spel. Det har hastigheten, men saknar kvalitet där. Dessa killar är fortfarande zbrklejší. Jara (Jagr) frågade mig vad det är. Jag sa till honom, Jarda, är hastigheten utmärkt, bra skridskoåkning, men även dessa killar är inte lika smarta som här i NHL. ”

du på gården ledde utmärkt. Även du som försvarare gjorde shorthanded 04:57, du var den första Bek sin klubb, som gjorde det.Hur det gick fel?
“Det var nog min första försvagning av 3-5 efter sex år som jag kunde gå spela, och sedan gick jag ensam på mål och mål. Ärligt? Detta hände mig om ens i ungdomen. Lyckligtvis var jag på laget, en av de äldsta, så det kom dit under kontroll och kommer inte att stå mig också. Bara några öl och middag för laget. “(Ler)

Om du spelar som i de två första matcherna, jag tror att du kunde hålla en plats i Florida och gården är inte tillbaka nordicbet, tycker du inte ?
“jag håller med. Jag är inte på grund av någon huvudet, men det är en stor chans. Jag var i en sådan situation och något hände.Så nu gör jag precis allt jag kan för att vara i rapporten upprätthålls. ”

När man talar om en chans, förmodligen nordicbet har i åtanke det faktum att du efter säsongen avslutas kontrakt och du måste spela det till NHL han undertecknade ett nytt, eller hur?
“Självklart. Kanske kommer vi att gå, han kommer att lyckas mig och laget. Men det är här som allt vänder sig från dag till dag. Ett lag har försvarare kraft behövs en annan. Man vet aldrig nordicbet. I början av säsongen var verkligen galen, jag visste inte vart nordicbet jag ska. Vid det verkade först till Florida, satte mig sedan på undantag och hamnade på en gård. Det är galet, jag kanske gå upp  på morgonen och jag kommer att vända någon annanstans. Hockey är ett företag. “